OliveOil.JPG

Λαμπερό και διαυγές εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, με όμορφο πράσινο-χρυσό χρώμα.
Γήινη φρεσκάδα, ελαφριά αρώματα φρούτων και πιπεριού στη μύτη και ελαφρώς πικρή γεύση που παραμένει στον ουρανίσκο τα κύρια γευστικά χαρακτηριστικά του.
Βιολογικής παραγωγής, ψυχρής έκθλιψης και υψηλά φαινολικό, βραβευμένο για την περιεκτικότητά του σε φαινόλες ανήκει στην κατηγορία ελαιολάδων με αντιφλεγμονώδεις και καρδιοπροστατευτικές ιδιότητες στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής  (Ευρωπαικός Ισχυρισμός Υγείας)

Στο ΚΤΗΜΑ ΦΟΥΓΚΑ  η αφοσίωση στις μεθόδους βιολογικής-φυσικής καλλιέργειας σε συνδυασμό με την ιδιαιτερότητα του εδάφους, το υψόμετρο και τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της κορωνέϊκης ποικιλίας έχουν σαν αποτέλεσμα την παραγωγή ενός υψηλά φαινολικού λαδιού με φρέσκα αρώματα και όμορφη γευστική πολυπλοκότητα.

Τελευταίες Αναλύσεις

CADMION 2020 1
CADMION 2020 1
press to zoom
CADMION 2020 2
CADMION 2020 2
press to zoom
ΕΚΠΑ 2020
ΕΚΠΑ 2020
press to zoom

Παλαιότερες Αναλύσεις

CADMION 2019 1
CADMION 2019 1
press to zoom
CADMION 2019 2
CADMION 2019 2
press to zoom
CADMION 2018 1
CADMION 2018 1
press to zoom
CADMION 2018 2
CADMION 2018 2
press to zoom
ΕΚΠΑ 2018
ΕΚΠΑ 2018
press to zoom
ΕΚΠΑ 2016 Α
ΕΚΠΑ 2016 Α
press to zoom
ΕΚΠΑ 2016 Β
ΕΚΠΑ 2016 Β
press to zoom
CADMION 2015 1
CADMION 2015 1
press to zoom
CADMION 2015 2
CADMION 2015 2
press to zoom
CADMION 2013 A 1
CADMION 2013 A 1
press to zoom
CADMION 2013 A 2
CADMION 2013 A 2
press to zoom
CADMION 2013 B 1
CADMION 2013 B 1
press to zoom
CADMION 2013 B 2
CADMION 2013 B 2
press to zoom
CADMION 2012 1
CADMION 2012 1
press to zoom
CADMION 2012 2
CADMION 2012 2
press to zoom